Logo leusdennu.nl
Spaans zomerconcert op Erf de Burgwal

  Muziek

Leusden - Zaterdag 18 augustus geeft zangeres Monica Coronado samen met gipsy flamencogitarist Manito een concert onder de sterrenhemel aan het kampvuur op het terrein van Erf de Burgwal aan de Arnhemseweg 78.

Bij dit optreden wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht. Monica krijgt met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen.
Monica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito's vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende 'Manitas de Plata'. Bij dit intieme luisterconcert zit je deze avond rond het kampvuur dichtbij de artiesten. Tussen de bedrijven kun je genieten van een drankje. De aanvang is 20.30 uur, de entree €10, reserveringen https://www.erfdeburgwal.nl/ of telefonisch 06 - 51786282.

Meer berichten