Hetty Heijne, Eric Lucassen en Quirine van Mourik nemen afscheid van hun lezers.
Hetty Heijne, Eric Lucassen en Quirine van Mourik nemen afscheid van hun lezers. (Foto: Jan Hondelink)

'Wat hebben we het leuk gehad!'

Wat hebben we het leuk gehad! Overal mochten we binnen, altijd welkom. Het mag best eens gezegd worden. Leusdenaren zijn ondernemend, boeiend, sociaal, ruimhartig, creatief, vrijgevig, sportief en inspirerend. Kortom geweldig!

door Quirine van Mourik

Leusden - En dan is ie daar ineens. Plotseling en eerder dan verwacht. De allerlaatste deadline van Leusden Nu. Nog maar pas hoorden we dat Leusden Nu was gekocht door BDU. En tot slot het bericht: Leusden Nu verdwijnt.

Eigenlijk zijn we er nog niet klaar voor. Er is nog zoveel te vertellen. Wandelingen die nog niet gelopen zijn en vrijwilligers, die nog onontdekt met hart en ziel ploeteren voor hun vereniging en hun dorpsgenoten. Aan de koffietafel blijven de gesprekken van de dag gevoerd worden, maar ze zullen niet meer worden worden gelezen.

Voor dit artikel zaten Hetty Heijne, Eric Lucassen en ik afgelopen woensdag aan een echte koffietafel in De Biezenkamp, om te bespreken wat we u als lezer nog wilden laten weten. Maar… zet drie verhalenvertellers aan één tafel met deze vraag, dan kun je een complete krant vullen. Daarom houden we het bij een eenvoudig 'bedankt!'.
Bedankt voor vijftien jaar plezier, passie voor sport, politiek en heel veel interviews, namens Eric. Bedankt voor het lezen van de eerste echte artikelen van Hetty, die sindsdien haar schrijfstijl gevonden heeft. En dat gelukkig mag voortzetten bij Amersfoort Nu en Barneveld Vandaag.

En bedankt voor alle leuke en interessante mensen die dankzij Leusden Nu onderdeel zijn gaan uitmaken van mijn eigen leven.
Bedankt, en geen vaarwel. Net als jullie zijn wij Leusdenaren. Dus tot ziens bij de supermarkt, Fort33, Huis van Leusden, het hockeyveld of gewoon ergens buiten, in Leusden, Achterveld of Woudenberg.
We blijven graag alle verhalen delen met elkaar. Want, wat hebben we het leuk gehad, met u!

De Persgroep Nederland verkoopt per 1 januari de huis-aan-huiskranten Leusden Nu, Soest Nu en Nijkerk Nu aan BDU Media. De titel Leusden Nu wordt uit de markt genomen en geïntegreerd in de Leusder Krant. Beide uitgevers gaan per die datum wel nauw samenwerken met de titels Leusder Krant, Soester Courant en Stad Nijkerk. De Persgroep en BDU Media denken dat de toekomst van de lokale kranten in de regio Leusden, Soest en Nijkerk voorlopig verzekerd is.

Nieuwsoverzicht

Shopbox

Meer berichten