Foto:

Pedicure, manicure, massage

Leusden - ''Ik ben Brigitte Hoogenboom en woon sinds anderhalf jaar in Leusden. Half oktober ben ik gestart met een salon voor pedicure, manicure en massage in Leusden.
Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, ben ik in mei 2006 begonnen met een pedicure salon aan de andere kant van het land. Helaas moet ik daar na 14 jaar mee stoppen omdat ik bij mijn partner ben komen wonen en hier in Leusden weer opnieuw ga beginnen. Waar ik ontzettend veel zin in heb.
Belangrijke uitgangspunten voor mij zijn een rustige werkruimte en hygiëne. Ook het persoonlijk contact met de cliënt als mens vind ik waardevol.
Naast reguliere pedicure verzorg ik ook 'pedicure plus' met aantekening diabetische voet en reumatische voet. Ook ben ik bevoegd om de voeten van oncologische patiënten die onder behandeling zijn van chemo therapie te mogen behandelen. Daarnaast bied ik specifieke pedicure behandelingen. Denkt u bv aan drukvrij maken/leggen ingroeiende teennagels, verwijderen en drukvrij leggen van likdoorns of behandeling schimmel(kalk)nagels.
Naast de pedicure behandeling kunt u bij mij ook terecht voor een manicure behandeling, een ontspanningsmassage of een sportmassage.''

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact op
Brigitte Hoogenboom
Croessrak 37
3833 KN Leusden
06 - 537 735 69
info@pedicure-leusden.nl
www.pedicure-leusden.nl