Rabobank verhuist

Leusden - Het kantoor van Rabobank Amersfoort Eemland aan de Hamersveldseweg 72 gaat per 1 mei 2019 verhuizen. Dick van Rhee, directeur Particulieren en Private Banking: "We zijn volop in gesprek over een andere geschikte locatie in het centrum van Leusden waar we de klanten op drie dagen in de week goed van dienst kunnen zijn voor hun dagelijkse bankzaken. Zodra de samenwerking met de nieuwe locatie definitief is volgt nadere informatie en gaan we onze klanten vroegtijdig informeren."
''De toenemende digitalisering heeft tot gevolg dat de bezoekersaantallen in ons kantoor aan de Hamersveldseweg aanzienlijk teruglopen. Het aanhouden van deze fysieke banklocatie voorziet niet meer in een behoefte. We willen echter wel bereikbaar zijn voor die klanten die nog wel een adviseur in een kantoor willen spreken voor een advies over hun dagelijkse bankzaken. Daarom zijn we bezig met een andere geschikte locatie.''

Welke dat wordt is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk of de pinautomaat aan de gevel en de paal met tijd- en temperatuurmelding blijven.