Er kunnen meer dan 50 verschillende wijnen worden geproefd. 
Er kunnen meer dan 50 verschillende wijnen worden geproefd.  (Foto: LL)

Wijnproeven voor het goede doel

Leusden - Zondag 11 november houdt de Lionsclub Leusden haar jaarlijkse wijnproeverij in het Conferentiehotel Landgoed ISVW aan de Dodeweg.

Deze wijnproeverij is tot stand gekomen dankzij nauwe samenwerking met onze sponsoren Landgoed ISVW, Wijnkoperij Henri Bloem en Kaaszaak van Fred en Noah de Lange uit Leusden.

Er kunnen meer dan 50 verschillende wijnen worden geproefd. Deze wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd door de vinologen van Henri Bloem. Zoals ieder jaar kunt u de heerlijke kazen proeven van Kaaszaak Fred en Noah de Lange.
Daarnaast presenteert producent Calbolive zijn 100% Franse biologische olijfolie.

Als speciale gast hebben we dit jaar Hans Peter Reinders die sinds 2013 een hobbywijngaard heeft in Leusden. Hij teelt eigen druiven op 50 stokken met nieuwe rassen. Hij maakt er nu al voor het vierde jaar mooie wijn van en zal vertellen wat het betekent om in Leusden een kleine wijngaard te runnen en hoe je wijn maakt.

De Lions Club Leusden bestaat inmiddels meer dan 35 jaar en organiseert gedurende het hele jaar activiteiten om fondsen te werven voor diverse goede doelen.
De opbrengst van deze wijnproeverij is bestemd voor o.a. de Voedselbank in Leusden, Stichting DownTownLeuden, de Snuffeldag voor scholieren van groep 8 en het kindertehuis project " Hogar de Christo" in Peru.

Datum; Zondag 11 november
Plaats; Landgoed ISVW, Dodeweg 8 Leusden
Tijd; 15.00 tot 18.00 uur.
Entree; 10 Euro p.p.
Ook deze entreeopbrengst gaat geheel naar het goede doel.

Om ons in staat te stellen u zo goed mogelijk te ontvangen, stellen wij het op prijs om te weten op hoeveel gasten wij mogen rekenen.
U kunt zich aanmelden via een email naar wijnproeverijleusden@kpnmail.nl

Nieuwsoverzicht

Shopbox

Meer berichten