Maandag werd de cheque overhandigd aan Anita van der Vlist, de vrijwilligers en deelnemers van Stichting Make & Mend. (Foto: Hetty Heijne)
Maandag werd de cheque overhandigd aan Anita van der Vlist, de vrijwilligers en deelnemers van Stichting Make & Mend. (Foto: Hetty Heijne) (Foto: )

Cheque van 829,55 euro voor Make & Mend

Het 45-jarig bestaan van Schilderclub De Vrije Kwasten werd niet alleen met een feest gevierd, er werd tevens een expositie met een veiling georganiseerd.

Leusden - De opbrengst van deze veiling kwam ten goede aan Stichting Make & Mend, een non-profit organisatie die een selfsupporting atelier probeert te zijn voor statushouders uit Leusden. Maandag werd de cheque overhandigd aan Anita van der Vlist, de vrijwilligers en deelnemers van Stichting Make & Mend, waarbij Schilderclub De Vrije Kwasten de Stichting bedankte voor de schildersschorten die zij als dank voor de veiling hadden gemaakt. Om de schorten te personaliseren was er een kaartje aangehangen met de maker zijn of haar persoonlijk verhaal, hetgeen door de schildersclub erg gewaardeerd werd.
De veiling bracht in totaal 829,55 euro op. Bij de overhandiging van de cheque was Van der Vlist even sprakeloos. "Met dit geld kunnen we weer even verder met de lopende projecten. Indien mogelijk willen we het gebruiken om een opstap te maken naar een profit organisatie zodat we op langere termijn zelfstandig kunnen draaien. Dit project heeft volledig recht gedaan aan de doelstelling van de stichting en is zeker voor herhaling vatbaar".

Nieuwsoverzicht

Shopbox

Meer berichten