Hertekop weer weekeinde dicht

In het weekend van 20 en 21 oktober voert de provincie Utrecht werkzaamheden uit aan de kruising Arnhemseweg (N226)/Lockhorsterweg-Dodeweg (kruising Hertekop) op de grens van gemeenten Leusden en Amersfoort.

Leusden - Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren moet de Arnhemseweg tussen de aansluiting met de Groene Zoom en de Kersenbaan weer worden afgesloten, net als het laatste weekeinde van september. Ook de op- en afritten van de A28 en de Dodeweg en Lockhorsterweg zijn dit weekend afgesloten. Er zijn omleidingsroutes en er worden verkeersregelaars ingezet.

De provincie Utrecht verbetert kruising Hertekop om het verkeer tussen Leusden, de A28 en Amersfoort beter te laten doorstromen en de verkeersveiligheid te verbeteren. De werkzaamheden in dit weekend bestaan uit het aanbrengen van de laatste laag asfalt inclusief wegmarkeringen en bermverharding. Ook worden de definitieve verkeerslichten en borden geplaatst. Voor de uitvoering van de werkzaamheden moet de Arnhemseweg worden afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de aansluiting met de Groene Zoom en de Kersenbaan. De wegafsluiting gaat in op vrijdagavond 19 oktober, 20.00 uur en duurt tot maandagochtend 22 oktober 06.00 uur.

Nieuwsoverzicht

Shopbox

Meer berichten