Margriet Bolding presenteert een cabaretvoorstelling in een boerenschuur.
Margriet Bolding presenteert een cabaretvoorstelling in een boerenschuur. (Foto: Margriet Bolding)

Wandeltocht met cabaret in boerenschuur

Leusden - Vallei Horstee presenteert zaterdag 22 september drie cabaretvoorstellingen in een boerenschuur van de familie Hardeman in Leusden. De optredens van Margriet Bolding hebben als titel “Het gras bij de buren”. Margriet is verhuisd van de stad naar het platteland en geeft een komische voorstelling over haar ervaringen.

De voorstellingen zijn om 12.00, 13.15 en 14.30 uur. Margriet Bolding won de tweede prijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakt zij avondvullende cabaretprogramma’s die in heel Nederland zijn te zien. Margriet is niet alleen een cabaretière, maar ook een organisatiepsycholoog. Deze combinatie vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar voorstellingen.

De voorstelling kan gecombineerd worden met een fraaie landschapswandeling en met een bezoek aan de jaarlijkse Houtdag op Hoeve Groot Zandbrink. Op het terrein rond de boerderij zijn demonstraties van bosbouw en houtverwerking te zien.

Voor meer informatie en kaarten voor de voorstelling kunt u terecht op de website van Groot Zandbrink: www.grootzandbrink.nl. De voorstelling kost 10 euro (leden Vallei Horstee 9 euro). Toegang voor de Houtdag, de wandeling en parkeren zijn gratis. De Houtdag start om 13.00 uur. Vanaf 11.00 uur kan gestart worden met de landschapswandeling vanaf Groot Zandbrink, Postweg 2.