Beeld van een yogacusus van Latent Talent. (Foto: LT)
Beeld van een yogacusus van Latent Talent. (Foto: LT) (Foto: )

Nieuw aanbod Latent Talent

Leusden - Al meer dan 40 jaar organiseert Latent Talent diverse cursussen en workshops. Voor het seizoen 2018-2019 is er weer een gevarieerd aanbod samengesteld van meer dan tachtig leerzame of creatieve cursussen, workshops en lezingen. Ook dit seizoen is er veel aanbod in cursussen voor kinderen.

Open Dag

Zaterdag 25 augustus is er een Open Dag in winkelcentrum de Hamershof. Van 12.00 tot 16.00 uur is er alle gelegenheid om informatie te verkrijgen over de diverse cursussen, workshops en lezingen. Tevens is er de mogelijkheid om kennis te maken met praktische alle docenten, die de cursussen en/of workshops verzorgen. Wethouder Patrick Kiel zal de opening van de Open Dag verrichten. Bij mooi weer kunt u Latent Talent vinden op 't Plein bij Jumbo Wahle; bij slecht weer in de Bibliotheek.

Vanaf vandaag wordt ook de bekende gele gids huis-aan-huis in Leusden verspreid. In deze cursusgids zijn alle cursussen en workshops beschreven. Heeft u de gids niet ontvangen, dan kunt die ophalen bij de bibliotheek in Leusden of bij het bibliotheeksteunpunt in Achterveld in basisschool 't Startblok.

Info en inschrijven

Voor verdere informatie en/of voor het inschrijven voor een cursus kunt u terecht op de website van Latent Talent: www.latenttalent.org.