Logo leusdennu.nl


Op deze heugelijke dag werd een glas champagne gedronken. (Foto: Ronald Kersten Fotografie)
Op deze heugelijke dag werd een glas champagne gedronken. (Foto: Ronald Kersten Fotografie) (Foto Ronald Kersten)

Echtpaar Van Seumeren zestig jaar getrouwd

Woensdag 25 juli bezocht burgemeester Gerolf Bouwmeester de heer en mevrouw Van Seumeren-Gerritzen in hun woning aan De Zeilmakerij. Zij waren deze dag 60 jaar getrouwd.

Leusden - De heer Van Seumeren is geboren in Hazerswoude in een gezin van twaalf kinderen. Mevrouw Van Seumeren is geboren in Utrecht en komt eveneens uit een groot gezin, namelijk negen kinderen. 62 jaar geleden zijn zij elkaar tegengekomen tijdens het dansen in Utrecht, waar zij ook getrouwd zijn. Het huwelijk is bekroond met de geboorte van drie kinderen, twee kleinkinderen en inmiddels is achterkleindochter Blyth geboren. En iedereen woont bij elkaar in de buurt. Tot 1980 hebben de heer en mevrouw Van Seumeren in Utrecht gewoond. In 1980 zijn zij naar Leusden gekomen en werkte de heer Van Seumeren bij Lieshout in Leusden en mevrouw was onderwijzeres bij de Montessorischool.
De heer Van Seumeren houdt van knutselen en wat zijn ogen zien kunnen zijn handen maken. Mevrouw gaat graag kegelen. In hun jonge jaren hebben zij veel gekampeerd, zowel in Nederland als in Europa. Het 60-jarig huwelijk wordt gevierd met familie, vrienden en buren. Op deze heugelijke dag werd een glas champagne gedronken en daarna met z'n allen gedineerd.

Meer berichten