Logo leusdennu.nl


Nick Karssenberg, de nieuwe programmacoördinator van Fort33 kan niet wachten om zijn netwerk in Leusden uit te breiden.
Nick Karssenberg, de nieuwe programmacoördinator van Fort33 kan niet wachten om zijn netwerk in Leusden uit te breiden. (Foto: )

Even voorstellen: Nick Karssenberg

Quirine van Mourik

Nieuwe kracht bij Fort33

Na het vertrek van de vorige programmacoördinator heeft het even geduurd voor Fort33 een geschikte opvolger vond. Met Nick Karssenberg investeert het poppodium in de toekomst. Na drie maanden inwerktijd vindt Nick het tijd zich voor te stellen en zijn ideeën met Leusden te delen.

Leusden - Nick wilde al heel lang in de muziek werken. Tijdens stages bij verschillende poppodia en als programmeur bij Horizontoer, het varende festival langs de Waddeneilanden, deed hij ervaring op met het boeken van artiesten. Dus toen hij op Facebook de vacature voor programmacoördinator bij Fort33 zag langskomen, wist hij dat hij moest reageren. En gelukkig voor hem kreeg hij een uitnodiging. Fort33 geeft graag nieuwe talenten een kans, dus Karssenberg mocht bij hen aan de slag. "In het begin kreeg ik een hoop te verwerken. Er was al drie maanden geen programmacoördinator en de jongerenwerker was net weg. Ik heb eerst gekeken naar hoe het er hier aan toe gaat. En het eerste waar ik mee aan de slag ging was de afterparty van Puddingpop. Puddingpop was altijd zo leuk, dus de vrijwilligers en medewerkers van Fort33 vonden dat we daar iets mee moesten doen. Na een lange traditie van vaste evenementen is het tijd om te kijken wat Leusden aan nieuwe dingen wil. Dus ik heb twee doelen: onderzoeken waar de behoeften liggen en het poppodium opbouwen. Ik hoop in de toekomst wekelijks een concert te organiseren." Nick wil het publiek zo breed mogelijk bedienen. Rock, punk, dj's, Nederlandstalig, niets is te gek. "Om te weten wat mogelijk en gewenst is wil ik samenwerking zoeken met andere culturele en maatschappelijke organisaties in Leusden. Fort33 is lid van de Cultuurkoepel en er zijn al samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld Máxima's en De Moespot. Daarbij ben ik altijd bereikbaar voor vragen en ideeën. Mailen en bellen kan altijd. Verder wil ik alle Leusdenaren vast uitnodigen om het 25-jarig bestaan van Fort33 met ons mee te vieren in oktober. Er komt voor deze mijlpaal een hele goeie coverband drie uur lang gratis voor jullie spelen!"

Meer berichten