Logo leusdennu.nl


Directeur Dick van Maanen en wethouder Menno Tigelaar dragen een gereedschapskist het Geldloket in. Met de tools van Geldloket blijven inwoners financieel fit. (Foto: Patrick Siemons)
Directeur Dick van Maanen en wethouder Menno Tigelaar dragen een gereedschapskist het Geldloket in. Met de tools van Geldloket blijven inwoners financieel fit. (Foto: Patrick Siemons) (Foto: PATRICK SIEMONS)

Nieuwe locatie voor Geldloket

AMERSFOORT/Leusden – Met ingang van 1 juni is Geldloket Amersfoort gevestigd aan de Van Persijnstraat 21 in Amersfoort. Wethouder M. Tigelaar opende de nieuwe locatie op maandag 4 juni. Geldloket Amersfoort werd zes jaar geleden geopend door, toen nog, prinses Máxima. "Inmiddels heeft Geldloket Amersfoort zich bewezen als voorziening voor mensen met financiële vragen", stelt directeur-bestuurder Dick van Maanen van Stadsring51, waarvan Geldloket onderdeel uitmaakt. "In het afgelopen jaar werden bijna 900 Amersfoorters geholpen en dat aantal blijft stijgen."

Geldloket Amersfoort helpt mensen grip te houden op hun geld door financiële vragen te beantwoorden. Want veranderingen in het leven hebben meestal óók gevolgen voor de portemonnee. Denk maar aan verlies van werk of echtscheiding, de geboorte van een kind of een eigen bedrijf dat minder goed loopt. Door minder inkomsten of hogere uitgaven kunnen er geldzorgen ontstaan. Dan is het wel zo fijn wanneer een iemand met kennis van zaken meedenkt. Dat biedt Geldloket Amersfoort: een financiële sparringpartner. Het geldloket wordt mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeentes Amersfoort en Leusden. De dienstverlening is daardoor gratis voor inwoners van deze gemeentes.

Beter bereikbaar

Op de nieuwe locatie (schuin tegenover het politiebureau) is Geldloket Amersfoort nóg beter bereikbaar, zowel met het ov als met de auto. Het Geldloket is gevestigd op 4 minuten lopen vanaf de bushalte Stadhuis. Er is parkeerruimte voor de deur, maar ook in de parkeergarage Asch van Wijck. Kijk op www.geldloket.nl, chat anoniem of maak een afspraak via www.geldloket.nl/afspraak.

Meer berichten

Shopbox