Logo leusdennu.nl


Foto: Bob Bronshoff

Kaartverkoop Jochem Myjer en Youp van 't Hek via GUTS

Amersfoort - In het aankomende theaterseizoen staan Jochem Myjer en Youp van ’t Hek weer op het toneel van Flint. De verkoop voor deze voorstellingen start voor beide cabaretiers op vrijdag 25 mei via GUTS. GUTS is een speciale ticketsite die de strijd aangaat met ticketfraude en woekerprijzen.

Volgend seizoen staat Jochem Myjer van 11 t/m 13 september in Flint met ‘Adem in, adem uit (reprise)’ en Youp van ’t Hek op 19 en 20 februari met ‘Met de kennis van nu’. Om de verkoop van deze voorstellingen zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, kunnen kaarten alleen via GUTS worden gekocht. De kaartverkoop voor deze voorstellingen start op vrijdag 25 mei om 10.00 uur. Via de voorstellingspagina op de website van Flint staat een link naar de GUTS kaartverkoop.

Flint Vrienden hebben voorrang
Flint Vrienden hebben de mogelijkheid om een dag eerder kaarten te bestellen voor deze voorstellingen. De kaartverkoop voor Vrienden start op donderdag 24 mei om 10.00 uur. Zij ontvangen een mail met een code en link naar de GUTS kaartverkoopsite. Vriend worden kan 24 uur per dag via www.flint.nl/vrienden of telefonisch via het bespreekbureau van Flint, tel. 033-4229229.

Over GUTS Tickets
GUTS is een ticketplatform die de strijd aangaat met ticketfraude. Door gebruik te maken van blockchaintechnologie en door toegangskaarten te koppelen aan telefoonnummers, wordt het onmogelijk voor tickethandelaren om tickets op externe websites door te verkopen. Woekerprijzen worden hiermee voorkomen en dus betaalt elke bezoeker een eerlijke prijs voor een ticket.

Meer berichten

Shopbox