Moeders zijn gek op zelfgemaakte cadeautjes, daarom mogen alle kinderen die naar de Moederdagbraderie komen gratis een bloempotje komen beschilderen. (Foto: DP)
Moeders zijn gek op zelfgemaakte cadeautjes, daarom mogen alle kinderen die naar de Moederdagbraderie komen gratis een bloempotje komen beschilderen. (Foto: DP)

Moederdagbraderie in Biezenkamp

Zaterdag 12 mei is er tussen 09.00 uur en 17.00 uur een gezellige braderie in winkelcentrum De Biezenkamp. Een mooie gelegenheid om nog iets leuks te kopen voor Moederdag. Ook aan het traditionele zelfgemaakte cadeau is gedacht, want kinderen mogen gratis bloempotjes beschilderen.

Leusden - Volgens de voorzitter van Winkeliersvereniging De Biezenkamp is het winkelcentrum echt in ontwikkeling. "We hebben een aantal jaren overlast gehad van de verbouwingen, maar nu is er meer rust en ontwikkeling in het winkelcentrum. De ondernemers worden weer actiever voor de vereniging en er zijn nu ook een paar leuke nieuwe ondernemers, zoals de bloemenwinkel en de kaaswinkel. Samen met de nieuwe leden ontwikkelen en organiseren we nieuwe dingen. We organiseren nu bijna iedere maand een activiteit. Zo komen we wat meer in de picture. Het is leuk dat het nu een homogene groep wordt. Er is geen gevoel van concurrentie. We moeten het samen doen in een wat kleiner winkelcentrum," zegt Van Voorst. "Volgende maand hebben we ook een leuke activiteit en die is gekoppeld aan een goed doel. Op 16 juni start een dorpsgolfparcours op het plein van De Biezenkamp. In samenwerking met Rotary Leusden wordt er een route door heel Leusden uitgezet waarbij de opbrengsten ten goede komen aan Mantelzorg Leusden. Maar eerst is er de moederdagmarkt op zaterdag 12 mei." De winkeliersvereniging biedt een gratis workshop bloempotjes schilderen aan voor kinderen, van 11.00 uur tot 15.00 uur. De kinderen kunnen voor Moederdag een bloempotje komen verven in de tent. De potjes worden ingepakt, zodat zij direct cadeau kunnen worden gegeven op Moederdag.
Ook kunnen zij tegen een kleine vergoeding terecht bij verschillende attracties waaronder een draaimolen en power bungee. Verder zijn er stands van winkeliers en diverse standhouders van buitenaf. De marktkramen zullen vooral gericht zijn op de verkoop van cadeau-items voor Moederdag en er zijn weer veel lekkernijen te krijgen.

Meer berichten
Nieuwste reacties