De vrijwilligers van Stichting Dans Leusden met de nieuwe bodywarmers. Geheel rechts Remco Thiecke (directeur Succlean)
De vrijwilligers van Stichting Dans Leusden met de nieuwe bodywarmers. Geheel rechts Remco Thiecke (directeur Succlean) (Foto: Martijn Jansen)

Succlean maakt Impala en Stichting Dans Leusden blij

Leusden - Schoonmaakbedrijf Succlean B.V. uit Leusden heeft vorige week Gymnastiekvereniging Impala en Stichting Dans Leusden erg blij mogen maken.

Op de 12e Matchbeurs Leusden in november 2017, heeft het Leusdense schoonmaakbedrijf een vijftal mooie matches gesloten, waaronder met bovengenoemde vereniging en stichting. Deze matches worden vervolgens in 2018 verder uitgevoerd Gymnastiekvereniging Impala is onlangs verhuisd naar de mooie nieuwe locatie aan het Burgemeester Buining Sportpark, alwaar Succlean de opleverschoonmaak van de gymnastiekhal heeft uitgevoerd. Met een vijftal medewerkers hebben zij ervoor gezorgd dat de hal er helemaal fris en verzorgd bij ligt. Daarnaast geeft Succlean advies en ondersteuning aan Impala, over hoe zij met de eigen vrijwilligers het reguliere schoonmaakonderhoud kunnen uitvoeren. Dit omdat Impala geen financiële middelen heeft om het schoonmaakonderhoud uit te laten voeren door een schoonmaakbedrijf.

Naast de mooie match met Impala, heeft Succlean ook de match met Stichting Dans Leusden uitgevoerd. Om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van Stichting Dans Leusden te vergroten op o.a. Leusdense braderieën en festiviteiten, was de grote wens om mooie nieuwe bodywarmers te hebben. Succlean weet hoe belangrijk het is om herkenbaar te zijn in Leusden en omliggende plaatsen en heeft voor zes bedrukte bodywarmers gezorgd. Als tegenprestatie krijgen de medewerkers van Succlean binnenkort een linedance workshop.

Later dit jaar zullen medewerkers van Succlean ook nog met bewoners van Zorgcentrum Lisidunahof leuke activiteiten gaan ondernemen, waaronder pannenkoeken bakken.

Meer berichten
Nieuwste reacties