Nieuwe directeur SNS Bank Leusden

Leusden - De paarse bankwinkel aan De Smidse is een nieuw gezicht rijker. Frank Dielen (51) is de nieuwe financieel adviseur van SNS Bank Leusden en heeft meteen hoge ambities gesteld voor de aankomende jaren. “We willen zoveel mogelijk mensen helpen met een passende hypotheek.”

‘De meest normale bank’, zo ziet de SNS Bank zichzelf. Ook Frank Dielen wil zo normaal mogelijk doen. “Als inwoner van Leusden vind ik het belangrijk om dicht bij de inwoners van de gemeente Leusden te staan, zodat ik weet wat ze willen en wat hun situaties zijn. Het moet niet uitmaken of mensen on- of offline geholpen willen worden; het gevoel dat de klant bij de SNS heeft moet te allen tijden hetzelfde zijn. Stel: je denkt na over één van onze spaarvormen, maar je weet niet wat het beste past. Oriënteer, zoek indien gewenst op de website of kom langs. Dat is het leuke van bij een bank werken: mensen helpen om de juiste keuze te maken die rekening houdt met de huidige situatie en verschillende toekomstige scenario’s.” De SNS laat zien niet bang te zijn om succesvolle, oude spaarvormen op te nemen in het pakket. De Zilvervloot rekening met bonus voor kinderen bijvoorbeeld. “Die zie je toch nergens meer? Bij ons wel. ”Ruim 28 jaar werkte Frank Dielen in verschillende functies in de bankenwereld. Maar het meest op zijn plek voelt hij zich als hij dicht bij de klanten staat, waar oprecht persoonlijk contact de basis is voor het bankieren.

SNS Bank Leusden focust zich vooral op de hypotheekvraag in de gemeente Leusden. “Ik wil graag mensen helpen om hun droomhuis bereikbaar te maken. De SNS Bank neemt naast haar eigen hypotheken als een van de weinige banken in Nederland ook het aanbod van andere hypotheekaanbieders in het advies mee. Daardoor weet je zeker dat we een hypotheek aanbieden die uitstekend bij je past. En dat is uniek. Ik ben van mening dat die ruime keuze erg aantrekkelijk is voor de starter, doorstromer en ophoger.”

Naast het afsluiten van een hypotheek, gaat het ook bij bankieren zeker ook om vertrouwen. Mensen vertrouwen hun financiële zaken aan jou toe en dat is iets waar je heel voorzichtig mee om moet gaan. “Als financieel adviseur SNS Bank en als Frank Dielen, wil ik graag betrokken zijn bij de gemeente Leusden om de ontwikkelingen zelf te volgen en te weten wat er leeft. Zo ben ik lid van Golfclub De Hoge Kleij en vervul hier tevens meerdere commissie functies. Daarnaast ben ik lid van sportschool Real Gym en sta ik regelmatig naast andere ouders langs de kant bij sportclubs als MHC Leusden en GV Impala. Allemaal plekken om met dorpsgenoten in contact te komen. Ik denk dat dit erg belangrijk is. Zeker geen stoffige bankier, maar een enthousiaste netwerker met duidelijke doelen. Sinds 1 maart ben ik samen met Jessica Klok en Michiel Schuur te vinden in SNS Bank Leusden, de enige bank in Leusden die nog wel zes dagen per week geopend is.''

SNS Leusden, zes dagen in de week open, De Smidse 14, tel. 030-6333000, www.snsbank.nl/Leusden; SNSBank.Leusden@sns.nl

Meer berichten

Shopbox