Binnenbeest, een vrolijke 5+ dansvoorstelling. (Foto: Moon Saris)
Binnenbeest, een vrolijke 5+ dansvoorstelling. (Foto: Moon Saris)

Lente-Uitjes: jeugdfestival in De Lieve Vrouw

Maak van je vakantie een groot feest met de leukste voorstellingen en veel extra activiteiten tijdens Lente-Uitjes van zaterdag 24 februari tot en met zondag 4 maart voor iedereen vanaf 2 jaar in De Lieve Vrouw.

Amersfoort - Neem bijvoorbeeld plaats bij 'Binnenbeest' (zo. 25 feb.); een vrolijke 5+ dansvoorstelling én een ode aan de wildheid die in alle kinderen (en volwassenen) zit.
'Eet je bord leeg' op ma. 26 feb. schept tijdens Lente-Uitjes druilerige doperwtjes, slijmerige slablaadjes en sponzige spruitjes op in een bitterzoete komedie voor kleuters van vier jaar en ouder! De Toneelmakerij komt op di. 27 feb. langs met 'Spijker'; een 8+ voorstelling over onmogelijke ouders. Op wo. 28 feb. loopt alles uit de hand bij 'De Nachtwaker' 6+ van Het Filiaal theatermakers... Want wat doe je als je eigen vertrouwde spullen opeens gigantisch zijn geworden en jij zelf piepklein? Kleuters voor vier jaar kunnen rust vinden bij Das in de voorstelling 'Hoe licht kan een wolk zijn' op do. 1 mrt. De allerkleinste theaterliefhebbers van 2 jaar en ouder nodigt Lente-Uitjes uit voor het slaapfeestje van 'Duimelot' vr. 2 mrt.
Liever naar de film? Tijdens de vakantie draait De Lieve Vrouw ook 'De Hazenschool' 6+. Max de Haas komt per ongeluk op een strenge Paashazenschool terecht. Samen met het stoere hazenmeisje Emmy leert hij er voor Paashaas en neemt het op tegen een gemene vos. Hoe zal dat aflopen? Ook op het witte doek de familiefilm 'De Wilde Stad'. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen. In de hoofdrol de bekende filmkater Abatutu.

Voor meer info en kaarten: www.lievevrouw.nl of bel tel. 033 - 4226555.

Meer berichten

Shopbox