Aanleg knieverband
Aanleg knieverband (Foto: KNV EHBO Leusden)

EHBO cursus in Leusden

Bij voldoende belangstelling organiseert KNV EHBO vanaf februari 2018 in Leusden een basiscursus Eerste Hulp Bij Ongelukken.

De basiscursus, inclusief reanimatie/ AED-gebruik, leidt op voor het officiële eenheidsdiploma EHBO, uitgegeven door het Oranje Kruis.

De cursus wordt gegeven op 15 donderdagavonden van 20:00 tot 22:00 uur in basisschool ’de Heerd’ te Leusden en staat onder leiding van een gediplomeerde instructeur. De eerste cursusavond is 1 februari, het examen vindt plaats in mei of juni 2018.

De kosten voor de basiscursus bedragen 195,- euro per persoon; dit is inclusief instructieboek, oefenverbandmateriaal, examenkosten en koffie/thee. Een betalingsregeling is in overleg mogelijk. Diverse zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de kosten via hun aanvullende verzekering in het kader van preventie.

De inschrijfkosten bedragen € 50,-. Dit wordt bij de definitieve betaling met het cursusgeld verrekend. Aanmelding bij voorkeur vóór 23 januari a.s. Deelnemers worden geplaatst op volgorde van aanmelding en betaling.

Een inschrijfformulier is te vinden op de website van de KNV EHBO Hamersveld: www.ehbo-leusden.nl (cursussen/ basisopleiding) U kunt ook bellen naar het secretariaat voor een inschrijfformulier, 06-45645005 (bereikbaar tussen 18:00 en 21:00 uur)

Meer berichten
Nieuwste reacties