Foto: Opgeruimd Leusden

Nieuwjaarsvegers beloond met taart

Leusden - Vrijdagavond heeft Opgeruimd Leusden de vier taarten, gebakken door Versbakkerij Leusden, uitgedeeld aan verschillende Leusdenaren voor hun bijdrage aan het Nieuwjaarsvegen. Eigen straten werden netjes schoongemaakt, het schoolplein MFC Atlas werd door de buurkinderen en hun ouders helemaal vuurwerkafvalvrij gemaakt! Op Duikersluis hebben de bewoners een stevig feestje gevierd bij de jaarwisseling. De chaos op 1 januari voor hun huis en in de straat is door de feestvierders netjes opgeruimd toen iedereen weer wakker was.

Vele Leusdenaren hebben geholpen om op nieuwjaarsdag en in de dagen daarna Leusden weer vrij te maken van vuurwerkafval. Het resultaat? Een mooi opgeruimd Leusden. Iedereen bedankt voor zijn of haar inzet.

Nog niet alle straten zijn schoon. Ligt er in jouw buurt nog vuurwerkafval? Pak even de bezem en een vuilniszak of spoor je buren aan om het alsnog even op te ruimen. Kleine moeite en zo zorgen we samen voor een mooi Opgeruimd Leusden aan het begin van het nieuwe jaar!

De prijswinnaars van het Nieuwjaarsvegen 2018:

De bewoners rondom MFC Atlas die het hele schoolplein hebben schoongemaakt: Noud, Chris, David, Ines, Olivi, Aron, Suzanne, Laurens, Johann, Jeroen en Eva.

De bewoners van Maisland: Hetty, Joppe, Jaike, Kuno, Myra, Matthijs en Leonore.

De bewoners van het hofje aan de Claverenbladstraat (109 t/m 117).

De bewoners van de Duikersluis: Winston, Stefan, Junny, Jochem en Hars.

Meer berichten

Shopbox