Foto: M.Landman

Nieuwe start voor GKL Sing Together

Leusden - Het Gemengd Koor Leusden heeft een nieuwe start gemaakt met een nieuwe naam, een nieuwe dirigent, vernieuwd repertoire en een andere repetitieruimte. Hiermee wil het koor het ook voor jongere zangers en zangeressen aantrekkelijker maken om te komen zingen.

De nieuwe naam voor het koor is GKL Sing Together. Sinds afgelopen zomer is Marijke van Leerzem onze nieuwe dirigent. Voor het concert in 2018bestaat het repertoire uit populaire muziek van de jaren 60 tot heden, variërend van The Beatles tot Claudia de Breij. Het enthousiasme van Marijke van Leerzem en de introductie van nieuwe nummers blaast het koor nieuw leven in.

Waar zijn toch die mannen en vrouwen tussen 20 en 60 jaar die graag zingen? Het koor nodigt ze allemaal uit voor de open repetities in januari 2018. Ook als u wat ouder bent dan 60 en een goede stem hebt, bent u van harte welkom. Al ben je moe van een hele dag werken dan krijg je weer energie door het zingen. Gezelligheid en intensief repeteren gaan bij het koor hand in hand.

De open repetities zij op 15, 22 en 29 Jan. van 20.00 tot 22.00 uur in basisschool Het Kompas De Meent 3 in Leusden. Verdere info vindt u op www.gemengdkoorleusden.nl

Meer berichten

Shopbox