De band bestaat uit een gelegenheidsformatie met onder andere bandleden van Navarone en Krezip.
De band bestaat uit een gelegenheidsformatie met onder andere bandleden van Navarone en Krezip.

Gratis naar Dutch Queen Tribute

Amersfoort - Zaterdag 27 januari is het zo ver: Fluor opent die dag om 20.00 uur haar deuren voor The Dutch Queen Tribute en jij kunt erbij zijn. Fluor verloot twee sets van twee tickets voor dit concert.

Bij alleen al het noemen van de naam Queen komen er ongetwijfeld heel wat songtitels naar boven. Wat heeft deze Britse band een stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. De tijdloze klassiekers hoor je in 2017 nog volop op de radio en voor veel muzikanten is deze band een absolute inspiratiebron, zo ook voor The Dutch Queen Tribute. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band.

Gelegenheidsformatie

De band bestaat uit een gelegenheidsformatie met onder andere bandleden van Navarone en Krezip. Live brengt deze gelegenheidsformatie genaamd The Dutch Queen Tribute een ode aan de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen. The Dutch Queen Tribute speelt niet alleen de hits, maar ook het minder bekende materiaal. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen. The Dutch Queen Tribute will rock you!

Stuur een mail

Wil jij deze avond absoluut niet missen? Wil jij samen met een vriend of vriendin met de beste hits meezingen? Stuur dan een mailtje naar marketing@fluor033.nl en vertel daarin waarom jij dit niet mag missen. Het meest originele en leukste antwoord wordt beloond met twee vrijkaarten.

Meer berichten

Shopbox