Logo leusdennu.nl

Toernooi voor een goed doel

Leusden - Zaterdag 2 december werd bij Jeu-de-boulesclub De Hakhorst te Leusden een groot boulestoernooi gehouden voor Stichting Habari*). Het toernooi is gewonnen door Miep van Winterswijk.

De inleggelden voor deelname aan het toernooi komen geheel ten goede aan de Stichting Habari. Ook kunnen de deelnemers extra donaties doen tijdens het toernooi en nog gedurende 1 week na het toernooi. De Stichting Habari, opgericht in 2009, is gevestigd te Amersfoort en is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling, dus vrij van belasting. Zij richt zich op kleinschalige projecten voor scholing en gezondheidszorg in Kenia, Ethiopië en Namibië. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers die zelfs geen kosten in rekening brengen. Alle gelden komen ten goede aan de mensen op de betreffende locaties.

Het toernooi omvat 3 wedstrijden waarbij door loting de teams worden gevormd. De winnaar Miep van Winterswijk won alle 3 wedstrijden met een saldo van 22 punten. De volgende 9 spelers wonnen ook alle 3 wedstrijden: Joop de Wilde, Gerard Bakker, Ton Jetten, Martin Borst, Karel Christ, Frans van der Loon, Sanna Borst, Tiny Ham en Cobie Jetten.

Meer berichten

Shopbox