Logo leusdennu.nl


Acts en huiskamers gezocht voor Gluren bij de Buren

Leusden - Zondag 11 maart vindt de eerste editie van Gluren bij de Buren in Leusden plaats.Gluren bij de Buren is uitgegroeid tot een landelijk evenement met inmiddels veertien deelnemende steden.

Gluren bij de Buren is het meest bruisende huiskamerfestival van heel Nederland. Lokale podiumkunstenaars van alle ranken en standen maken een waar podium van de deelnemende huiskamers: de bank is de tribune - het vloerkleed het podium. Gluren bij de Buren Leusden wordt georganiseerd voor en door Leusdenaren. ''Wij zijn op zoek naar gastvrije huiskamers in alle wijken van Leusden en lokale acts om samen van Gluren bij de Buren Leusden 2018 een groot succes te maken. Van woonboot tot woongroep, van drie-hoog-achter tot luxe villa en van smartlap tot jazz, van kindertheater tot poëzie: iedereen is welkom om zich aan te melden.''

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Elke artiest speelt tussen 12.00 en 17.00 drie keer in 30 minuten het vloerkleed plat. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen. Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen de schuifdeuren? Alles kan, alles mag. Kijk op www.glurenbijdeburen.nl/leusden voor meer informatie en om je aan te melden.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox