Logo leusdennu.nl


Dirigent, Marijke van Leerzem
Dirigent, Marijke van Leerzem (Foto: Face Focus, Jeanine de Zwarte)

Kaleidoscoop Projectkoor Leusden zoekt zangers voor Gloria

Leusden - Koorzangers gezocht voor Kaleidoscoop Projectkoor Leusden o.l.v. Marijke van Leerzem (foto). Dit keer staat het Gloria van Vivaldi op het programma in het vroege voorjaar van 2018. Daarnaast studeert het Projectkoor een aantal werken in van Felix Mendelssohn-Bartholdi. De twee professionele solisten brengen nog enkele solo's en duetten uit het Stabat Mater van Pergolesi. Het Kaleidoscoop Projectkoor zal worden begeleid door een professioneel strijkersensemble, hobo en kistorgel.

Het tarief voor dit project is € 75,- voor deelname. Dit is inclusief bladmuziek in een mooi boekje en ingezongen oefenbestanden. Het project kan doorgaan bij een koor van minimaal 50 deelnemers. Aanmelden via www.koorkunstkaleidoscoop.nl/2017-2018/aanmelden-en-betalen-verbinding-met-ideal/

Startavond is op 15 december. Dit is de kennismaking en start van het project in de Dorpskerk in Leusden Zuid. Op deze avond ontvangt iedereen de bladmuziek en de oefenbestanden. Generale repetitie op 8 maart en het concert is op 10 maart om 20.15 uur in de Dorpskerkaan de Arnhemsweg. (Foto: Face Focus, Jeanine de Zwarte)

Meer berichten

Shopbox