Logo leusdennu.nl


Film: 'La La Land', winnaar van zes Oscars

Leusden - Regisseur Damien Chazelle schiep met deze film een moderne variant op de klassieke Hollywood musical: een kleurrijk kijk- en luisterspel. De pakkende muziek, verrassende dans en sympathieke hoofdrolspelers (Emma Stone en Ryan Gosling) maken deze film een genoegen om naar te kijken. De film is ook een ode aan vele grootheden uit de filmgeschiedenis via verwijzingen naar hun werk, zoals Gene Kelly, Fred Astaire en Ginger Rogers. En tenslotte: hij won bijna de Oscar voor beste film!

Waar gaat de film over? Mia en Sebastian hebben allebei een droom, die ze in Hollywood willen waarmaken. Mia werkt als barista, maar hoopt dat dat tijdelijk is. Ze wil dolgraag doorbreken als musicalster en loopt alle audities af. Sebastian, die schnabbelt als barpianist, droomt van een eigen jazzclub. Zij ontmoeten elkaar en de vonk slaat over. Ze steunen elkaar door dik en dun in hun dromen. De ontwikkelingen in hun carrières brengen echter moeilijke beslissingen met zich mee, die hun relatie onder druk zetten. Zullen zij in staat zijn hun liefde te doen zegevieren?

Zondag 26 november, 15.30 uur, € 7,00, A.L. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.

Meer berichten

Shopbox