Logo leusdennu.nl


Vier van de beste leadgitaristen van de wereld (SaRon Crenshaw, Junior Mack, Joey Delgado en David Gogo)treden ook op, eerst solo en dan samen. (Foto: Flint)
Vier van de beste leadgitaristen van de wereld (SaRon Crenshaw, Junior Mack, Joey Delgado en David Gogo)treden ook op, eerst solo en dan samen. (Foto: Flint)

Win kaarten voor bluesfestival

Amersfoort - Houdt u van blues? Dan is 'Flirting with the Blues' een echte aanrader. Dit is namelijk hét bluesfestival van Nederland. Zaterdag 2 december vormt Flint voor de derde keer het decor voor dit festival.
Er komen nationale en internationale artiesten naar Flint om tijdens dit festival op te treden. Een nieuw onderdeel in het programma is een unieke 4G-Session. Hierbij geven vier van de beste leadgitaristen van de wereld (SaRon Crenshaw, Junior Mack, Joey Delgado en David Gogo) een spectaculair optreden. Ze geven ieder een solo-optreden en treden daarna gezamenlijk op. Uniek, aangezien de gitaristen nog nooit samen gespeeld hebben. De 4G-Session zal begeleid worden door Blind B' & The Visionairs.

Naast de unieke 4G-Session is er hard gewerkt om ook dit jaar weer een mooie line-up neer te zetten. Er zijn optreden van Danny Bryant, Wille And The Bandits, AJ Plug ft. Guy Smeets, Kyla Brox en More Than Blues.

Naast het bezoeken en genieten van de optredens, kunt u zich laten verleiden door non-stop blues, de sfeervolle entourage, eigentijdse horeca, smakelijke gerechten en de nieuwste collector items op de warenmarkt.

Voor meer informatie en kaarten kunt u terecht op www.flint.nl of bel tel. 033 - 4229229.

Maak kans op een van de drie sets van twee vrijkaarten. Beantwoord onderstaande prijsvraag en e-mail het antwoord, voor maandag 13 november 12.00 uur, naar publiciteit@flint.nl o.v.v. Lezersactie: 'Flirting with the Blues'.


Uit hoeveel leden bestaat de band Wille And The Bandits?
A. Drie leden
B. Vijf leden
C. Zes leden

Meer berichten

Shopbox