Logo leusdennu.nl


Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon schitteren op het toneel.(Foto: Corné van der Stelt)
Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon schitteren op het toneel.(Foto: Corné van der Stelt)

Win kaarten voor musical Vamos

Amersfoort - De zomer is in Flint nog niet voorbij. Zaterdag 14 en zondag 15 oktober komt de zomerse musicalcomedy Vamos naar Amersfoort. Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon schitteren op het toneel. Deze vrolijke, zonnige musical is geïnspireerd op succesvolle tv-series als 'Het Roer Om' en 'Ik Vertrek'. De drie vrouwen grijpen hun kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan en laten alles achter zich om naar Spanje te vertrekken.

Zonder elkaar te kennen, hebben de dames een oude B&B gekocht. Het feest begint, maar ook de ellende, want het pand ziet er toch wel heel anders uit dan in de advertentie. En dan is er nog een probleem: alle drie spreken ze geen woord Spaans en dat blijkt aardig lastig, gezien de ambitieuze verbouwingsplannen. En wat gebeurt er als de vrouwen de 'verspaanste' Nederlander Roelof (Johnny Kraaijkamp jr.) tegen het lijf lopen? Voor meer informatie en kaarten kunt u terecht op www.flint.nl of bel 033 - 4229229.
Maak kans op een van de drie sets van twee vrijkaarten voor de voorstelling op zondag 15 oktober. Beantwoord onderstaande prijsvraag en e-mail het antwoord, voor maandag
2 oktober 12.00 uur, naar
publiciteit@flint.nl o.v.v.
Lezersactie: 'Vamos'.


Hoe vertaal je het Spaanse woord 'vamos' naar het Nederlands?
a. We gaan
b. Ik ga
c. Vertrekken

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox