Logo leusdennu.nl


De kracht van verbeelding

Leusden - Zondag 24 september is de expositie 'Tekeningen over Vrede' in Groot Zandbrink aan de Postweg 2. Vanuit het thema van PAX 'De kracht van verbeelding' hebben kinderen uit groep 6 en 8 van Het Kompas een tekenles gekregen van leden van de Ambassade van Vrede Leusden. In de expositie zijn ook tekeningen te bewonderen van de kinderen uit groep 5 en 6 van De Bongerd.

De kinderen mogen trots zijn op hun bijdrage omdat in hun tekening vrede zichtbaar is geworden. De tekeningen maken blij en doen je goed. Met deze expositie vergroten de kinderen gevoelens van vrede in hun omgeving.

Ook Leusdens beeldend kunstenaar Mirjam Woltman exposeert twee werken die ze heeft gemaakt ter gelegenheid van het vertrek van het Franciscaans Milieuproject van Kasteel Stoutenburg. Het zijn twee schilderijen van Franciscus en Clara in een landschap met dieren.

Een goede combinatie met de Vredesweek fietstocht met levende historie; zie facebook.com/VredesweekLeusden. Na zondag verhuist de expositie naar de Bibliotheek Leusden Centrum.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox