Logo leusdennu.nl


Ladies Circle verrast Binnenhuys

Leusden - Tijdens het jaarlijkse uitje van ‘t Binnenhuys zijn de vrijwilligers door de Ladies Circle Leusden op een smakelijke manier verrast.

Afgelopen vrijdag begon het vrijwilligersuitje met een rondvaart door de grachten van Amersfoort. Bij terugkomst van een gezellig, maar ontzettend ‘nat’ boottochtje werden de vrijwilligers in hun eigen buurthuis ontvangen door zes vrouwen van de Ladies Circle Leusden. Er stonden prachtig gedekte tafels en de vrijwilligers hadden nog nooit zoveel ‘jong personeel’ achter de bar en in de keuken gezien. Het driegangendiner was door de vrouwen zelf gemaakt en uitgeserveerd. Het was een prachtige middag met veel plezier. Wil je ook vrijwilliger worden in ’t Binnenhuys, neem contact op met Larikslaan2.

Dit uitje is tevens de start van het nieuwe seizoen van ’t Binnenhuys. Vanaf deze week kunt u weer terecht voor vele leuke, creatieve, gezellige, sportieve en smakelijke activiteiten; wandelen, biljarten, samen eten, klaverjassen, yoga, pilates, breien, voor meer informatie kunt u kijken op: www.sociaalplein-leusden.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox