Logo leusdennu.nl


Lezersactie: 'Bier, Beethoven & Bratwurst'

Amersfoort - Win kaarten voor 'Bier, Beethoven & Bratwurst' tijdens September Me in Flint.

Met dit smaakmakend concert door het Ragazze Quartet en hun collega's van het Duitse Schumann Quartett wordt het vernieuwde kamermuziekfestival 'September Me' op 15 september geopend. Samen trakteren ze op repertoire van Beethoven en Mendelssohn, vergezeld door speciaal bier en braadworst.

Het Ragazze Quartet speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma's heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek. Het jonge Duitse Schumann Quartett is een van de rijzende sterren van het moment. Het Kwartet bestaat uit drie broers Schumann en altist Liisa Randalu.
Van vrijdag 15 t/m zondag 17 september vindt in Flint het kamermuziekfestival 'September Me' 2017 plaats. Het thema is Smaakexplosie!. Het Ragazze Quartet, de samensteller van het festival, presenteert tien spraakmakende concerten met onder meer het Schumann Quartet, cellist Ernst Reijseger, contrabasvirtuoos Dominic Seldis en Ralph Rousseau, ambassadeur van de viola da gamba.

Maak kans op een van de drie sets van twee vrijkaarten. Beantwoord onderstaande prijsvraag en e-mail het antwoord, voor maandag 11 september 12.00 uur, naar publiciteit@flint.nl o.v.v. Lezersactie: 'September Me'.

Hoe heette festival 'September Me' voorheen?
a. Amerfortissimo
b. Amersfoort Klassiek
c.Kamermuziekfestival Amersfoort

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox