Logo leusdennu.nl


Ad Vanderveen op podium FORT33

Leusden - Als Van Morrison je persoonlijk uitkiest om zijn voorprogramma te zijn… Wat moeten wij daar nog aan toevoegen? Behalve dat hij zaterdag 16 september met zijn ensemble en speciale gasten Linley Hamilton (Belfast) en Jim Morrison (superproducer en violist uit de UK) het seizoen opent van ‘In the Woods’ op het podium van FORT33.
In the Woods, een van de ‘oudste’ kleine podia van Nederland zal zaterdag 16 september voor het eerst neerstrijken op het podium van FORT33 na jarenlang mooie avonden te hebben georganiseerd in Lage Vuursche. In the Woods is inmiddels uitgegroeid tot een vermaard internationaal bekend staand podium. Er wordt over In the Woods gesproken in de brandhaarden van de Americana/Roots muziek als Austin Texas, Nashville Tennessee. Kwaliteit en authenticiteit staan bij In the Woods voorop. In the Woods heeft zich alleen maar op deze wijze kunnen ontwikkelen door de liefde voor muziek en commitment van de vrijwilligers die in afgelopen jaren hun bijdrage hebben geleverd aan het bestaan van dit unieke concertpodium.
Tickets voor het optreden van Ad Vanderveen WW ensemble extended kosten €15,- en zijn verkrijgbaar via www.inthewoods.nl. De deuren gaan om 19:30 uur open en de show start om 20:30 uur. Meer info is te vinden op: www.fort33.nl en www.inthewoods.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox