Logo leusdennu.nl


Foto: Leusden Nu
Foto: Leusden Nu

Disco Fort Happy wordt steeds populairder

Afgelopen vrijdag was het groot feest In Fort33. Fort Happy is een disco voor jong volwassenen van 18 tot 40 jaar met een beperking. En ze zijn allemaal welkom, met of zonder begeleiding.

door Quirine van Mourik

Leusden - ''Sommige bezoekers komen zelfstandig, anderen komen samen met iemand. Vaders en moeders kunnen ook gerust hun kinderen hier afzetten en later weer ophalen. Sommige jongeren willen liever niet dat hun ouders blijven en dat kan, want er zijn voldoende ervaren vrijwilligers aanwezig," vertelt Carola Groenewoud.
"In februari dit jaar hebben we de eerste editie gehouden en toen waren er maar heel weinig bezoekers. We zien het bezoekersaantal wel groeien en merken dat dit belangrijk is voor deze jeugd. We gaan dit zeker doorzetten."
Leon van Laar heeft het in ieder geval prima naar zijn zin gehad. Hij wist maar liefst vier knappe dames te strikken als date. "Leon komt altijd met zijn vader naar onze voetbalwedstrijden kijken bij Roda '46. Dan maken we altijd een praatje met elkaar. Op een gegeven moment werden wij uitgenodigd voor zijn verjaardag en daarna hebben we beloofd hem eens mee uit te nemen. Vorig jaar mocht hij met ons mee naar een Hollandse avond en dit jaar konden wij mee hier naartoe. Hij kan heel goed dansen!", aldus de dames.
De disco wordt om de twee maanden gehouden op vrijdag van 20.00 uur tot 23.30 uur. De mannen van Versus draaien de muziek, wat zo ongeveer betekent dat het onmogelijk is om stil te blijven staan. De begeleiding van de discoavond berust bij een aantal enthousiaste vrijwilligers die intensief met de bezoekers optrekken en met hen dansen.

Kom jij ook gezellig dansen? Neem wel informatiegegevens mee van je ouders/verzorgers zodat zij te bereiken zijn. De volgende Fort Happy is op 20 oktober. Voor vragen of informatie: rene@fort33.nl of bel 033 - 4945691.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox