Logo leusdennu.nl


Desiree de Jonge van Dansschool Born to Dance. "Je danst tegenwoordig op de muziek van deze tijd en voor je het weet swing je over de vloer.'' (Foto: Hetty Heijne)
Desiree de Jonge van Dansschool Born to Dance. "Je danst tegenwoordig op de muziek van deze tijd en voor je het weet swing je over de vloer.'' (Foto: Hetty Heijne)

Sportclub in beeld: Born to Dance

Stijldansen oubollig? "Vergeet het maar", vertelt Desiree de Jonge van Dansschool Born to Dance. "Je danst tegenwoordig op de muziek van deze tijd en voor je het weet swing je over de vloer. Het is een gezellig avondje ontspannen en daarnaast is dansen ook nog gezond".

LEUSDEN - "Dansschool Born to Dance biedt stijldansen aan voor iedereen, waarbij plezier bovenaan staat", vervolgt Desiree. "Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde danser, je kunt bij ons terecht! In een sfeervolle omgeving, met professioneel licht en geluid leer je de verschillende dansstijlen zoals de Engelse- en Weense Wals, de Tango, Foxtrot, Quickstep, de Cha-cha en Jive onder de knie krijgen en voor de wat sportievere dansers onder ons worden er Zumbalessen gegeven."

Wedstrijden

Desiree geeft al twaalf jaar dansles in Leusden. Ooit begonnen bij voormalig dansschool Tacke is haar hobby voor stijldansen uitgegroeid tot een van de grootste professionele dansscholen in Leusden en omstreken. "Vandaag de dag geef ik zes dagen per week dansles met enorm veel plezier. Ik vind het belangrijk dat de mensen die bij mij komen dansen, zichzelf zijn en zich op hun gemak voelen. Iedereen is daarom welkom. Daarnaast is dansen leuk en hoe verder je komt hoe leuker het wordt. Misschien zelfs zo leuk dat je wedstrijden zou willen dansen? Dat kan ook! Born to Dance is aangesloten bij de NADB (Nederlandse Algemene Danssport Bond) en het NVAD (Nederlandse Vereniging voor Amateur Danssport)."
De afsluiting van het seizoen zit er nog maar net op, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. "Vanaf september starten we op de zondagavond een beginnerscursus en gaan we een opfriscursus organiseren voor mensen die vroeger gedanst hebben en dat weer willen oppakken. Naast het Stijldansprogramma kan je bij Born to Dance ook Zumbalessen volgen. Zumba is dansen maar dan als work-out. Drie kwartier non-stop dansen op verschillende soorten muziek met als insteek om te sporten.'' De Zumbalessen zullen iedere donderdag vanaf 19.30 uur gegeven worden.
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze dansschool? Trek de stoute (dans)schoenen eens aan en kom langs bij Dansschool Born to Dance aan 't Koendert 8a (naast de Mazda-garage, hellingbaan rechts naar beneden). Geïnteresseerden kunnen komen, kijken en de eerste les meedoen. Zo proberen ze je een indruk te geven van de mogelijkheden binnen de school. Informatie kun je ook vinden op deze website: www.dansschool-borntodance.nl of de facebookpagina.

Reageer als eerste
Meer berichten