Logo leusdennu.nl


Bostoernooi van Jeu-de-boulesclub De Hakhorst

Op zaterdag 17 juni hield Jeu-de-boulesclub De Hakhorst te Leusden haar jaarlijkse Bostoernooi op het terrein van Unitas Politiehonden Dressuur Vereniging in Scherpenzeel. 64 spelers streden om de toernooiwinst. De winnaars waren Hans de Vaal uit Leusden en Ejan van de Beek uit Barneveld.

Het spelen op bospaden is een aparte ervaring, vooral die dag met het prachtige weer. Totaal werden er 4 voorgelote partijen door de doubletten - dubbels - gespeeld en als afsluiting een finale tussen nummer 1 en 2. Na de vierde partij stonden Hans de Vaal uit Leusden en Ejan van de Beek uit Bareneveld op de eerste plaats en Ton en Cobie Jetten uit Scherpenzeel op de tweede plaats, zodat zij de finalepartij moesten spelen.

In het begin van de finalepartij scoorden Ton en Cobie enorm, zij stonden voor met 10 - 2. Ejan en Hans wisselden even van positie - Hans ging als eerste plaatsen - waardoor er een ander spel ontstond. Hans en Ejan liepen langzaam in en wonnen uiteindelijk de finale met 13 - 11. Van harte gefeliciteerd mannen. Hans en Ejan mochten de wisseltrofee in ontvangst nemen plus een fles wijn en een plantenbon.

Reageer als eerste
Meer berichten