Logo leusdennu.nl


Geslaagde presentatie zelfgemaakte mode

Leusden - Zaterdag 17 juni presenteerden de cursisten van alle lesgroepen van Anita van der Vlist van Mod’ani hun werkstukken van dit seizoen in het atelier aan de Olmenlaan 8 in Leusden. "Een superavond!", aldus Anita van der Vlist. " Met prachtige eye-designs en gestylde haren liepen ze als professionele modellen in hun zelf gemaakte outfits over de rode loper. De meesten hebben een heel jaar gewerkt aan verschillende kledingstukken en accessoires."

Ook de nieuwste groep, de Minioren van 7 en 8 jaar, showde wat zij in 12 lessen hebben geleerd en gemaakt. Ouders, familie en andere belangstellenden warenol bewondering en applaudisseerden volop. Het allerjongste model van 6 jaar was de ster van de avond. Zij mocht haar door mama gemaakte kleding showen en straalde van plezier. Na de modeshow was er gelegenheid voor een hapje en een drankje van Squisito en ZHAK en werd er nog gezellig nagepraat.

In de zomermaanden juli en augustus is er zomerstop voor de cursussen en workshops, vanaf september starten alle groepen weer. Inschrijven kan via de website www.modani.nl of kom even langs in het atelier.

Reageer als eerste
Meer berichten