Logo leusdennu.nl


Zomershow Studio Pauline

Leusden - Studio Pauline uit Leusden, onder leiding van Pauline de Jager, geeft dansles aan kinderen van 2 tot 18 jaar in Leusden en in de Amersfoortse wijk Vathorst.

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni, sloot Studio Pauline het dansseizoen af met zomershows in het Schaffelaartheater in Barneveld. In vier wervelende shows kwamen alle Dancekids van 2 tot 18 jaar op het podium, compleet met prachtige make-up en stoere of mooie kostuums. Het publiek, bestaande uit ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, genoot van dynamische voorstellingen waarin de verschillende dansgroepen elkaar in vlot tempo afwisselden.

Ontroerend zijn altijd de allerjongste dansertjes en danseresjes. Er was verder klassiek ballet, streetdance, hiphop, breakdance en in de massanummers dansten veel groepen tegelijk. Er reed zelfs een Dancekid over het podium in een autootje en een ander zong met microfoon in de hand enthousiast mee.

Op de foto zijn groene ballonnen te zien die een rol speelden in de swingende finale van de Zomershow 2017 van Studio Pauline. (Foto: Kok van der Meij)

Reageer als eerste
Meer berichten